Ahoj, jsem Teddy. Pomáhám najít domov hafdicapovaným* pejskům.

Všichni mí kamarádi z útulku si zaslouží nového páníčka. I ti hafdicapovaní*. V mém nadačním fondu jim proto toto znevýhodnění oproti mladším a roztomilejším spolubydlícím vyrovnáváme. Usnadňujeme jim cestu k novým páníčkům. K vám. Na to dám packu. Haf.

* Hafdicapovaným pejskem má Teddy na mysli pejsky z útulků, kteří jsou staří, nemocní nebo jinak handicapovaní.

Pomáháme najít rodinu

Pomáháme handicapovaným pejskům najít nové rodiny a pečovatele, důstojný a láskyplný domov.​

Hradíme zdravotní péči

Jsme zárukou úhrady jednorázových výdajů i dlouhodobých nákladů na zdravotní péče pro handicapované psy.​

Překonáváme bariéry adopce

Podporujeme adopci starých, nemocných a handicapovaných psů a hradíme náklady spojené s jejich adopcí.

Startujeme s pomocí prvním psím přátelům

Hledá se Lajka. Znáte ji?

Do konce roku 2021 hledáme „Lajku“, tj. psa, který se stane historicky 1. čtyřnohým tvorem, který bude zapojen do programu našeho nadačního fondu. Lajka bude vybrána v rámci celé České republiky a to v těchto 3 – níže uvedených – etapách. Děkujeme, že nám ji pomáháte najít.

24. prosince 2021 - cíl mise

V průběhu prosince 2021 můžete na našem Facebooku hlasovat a rozhodnout tak, který pejskek se stane naší „Lajkou“. 23. prosince 2021 ukončíme hlasování a 24. prosince 2021 vyhlásíme naši historicky první „Lajku“. Pejska, kterého budeme podporovat na jeho cestě za psími sny.

30. listopad 2021 - nominace

Na konci listopadu 2021 uzavíráme nominace. Jdeme se s přihlášenými pejsky seznamovat. Vybereme ty nejsilnější příběhy a představíme vám je. Svým hlasováním nám pomůžete vybrat pejska, který od nás získá divokou kartu a stane se naší „Lajkou“.

1. listopadu 2021 - start

Potřebných pejsků je hafo. My hledáme „Lajku“. Prvního psa, kterému pomůžeme získat nové adoptivní páníčky a zajistíme mu doživotní finanční podporu jeho léčebných výdajů. Vyhlašujeme proto soutěž. Víte o pejskovi, který by si pro svůj příběh naši pomoc nejvíce zasloužil? Přihlaste jej do soutěže o naši divokou kartu.

Teddyho příběh

TADY BUDE UPOUTÁVKA NA PŘÍBĚH Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Věděli jste, že...

Čím tmavší, větší a starší je pes, který se dostane do útulku, tím menší je jeho šance na umístění do náhradní adoptivní rodiny.

O nadačním fondu

Životní příběh našeho milovaného Teddyho nás inspiroval k hledání cest, jak zajistit péči v rodinném kruhu i dalším handicapovaným psům z útulků, kteří jinak mají jen minimální šanci najít si novou adoptivní rodinu. Proto jsme se rozhodli založit nadační fond Teddy pomáhá. 

Posláním Nadačního fondu Teddy pomáhá je dát šanci těžko umístitelným psům z psích útulků a obdobných zařízení, kterým se kvůli jejich stáří, nemoci anebo jinému handicapu nedaří najít novou rodinu.

Naši partneři

Partneři a hlavní podporovatelé nadačního fondu